rreth nesh

Me zhvillimin e mbi 15 vjet ", kompania jonë ka fituar përvojë të pasur dhe të bëhet një nga prodhuesit kryesorë të specializuar në hardware plastike dhe metalike. Produktet tona kryesore përfshijnë kapele Post ...

Mëso më shumë
 • fabrikë
 • fabrikë (1)
 • produktet funksion

  më shumë

  aplikacion

  ÇFARË ËSHTË Rebar SUPPORT CHAIR

  Rebar mbështetje karrige është e fortë, e durueshme, jo e lehtë për të dëmtuar, me kosto të ulët e ndërtimit, të punës e kursimit dhe kursim kohe, dhe gjithashtu ka efekt sizmike. Në gjymtyrët e betonit të përforcuar, ajo është një nga pjesët e domosdoshme të punës, veçanërisht bordi krah, të tilla si ballkon, mbyllur, dhe bar çeliku nën fuqi është pezulluar në pjesën e sipërme ...
  Mëso më shumë