за нас

Со развој над 15 години, нашата компанија се стекна со богато искуство и стана еден од водечките производители специјализирани за пластика и метален хардвер. Нашите главни производи вклучуваат пост капачиња…

Научи повеќе
 • фабрика
 • фабрика (1)
 • функција производи

  Повеќе

  апликација

  ШТО Е РАБОТНА ПОСТАПКА ЗА ПОДДРШКА

  Столбот за поддршка на оградата е силен, издржлив, не е лесен за оштетување, ниска цена на изградба, заштеда на работна сила и заштеда на време, а исто така има и сеизмички ефект. Кај армирано-бетонските членови, тоа е едно од неопходните работни парчиња, особено таблата со кантите, како што е балконот, трева, а челичната шипка што е под сила е суспендирана на горниот дел ...
  научи повеќе