Čvrste ploče za krpanje

Čvrste ploče za krpanje također se nazivaju ploča za spajanje rešetki , ili ploča za bandere, to je vrsta kravate. Ploče za rešetke su lake metalne ploče koje se koriste za spajanje prefabriciranih drvenih rešetki za lagani okvir. Proizvode se probijanjem laganog pocinčanog čelika kako bi se stvorili zubi na jednoj strani. Zubi su ugrađeni i drže komponente drvenog okvira za ploču i međusobno.

ploča nokta
Strong-Tie ploče za krpanje jednostavno su, brzo rješenje za međusobno spajanje dva drvena elementa. Bez upotrebe pričvrsnih elemenata ili zarezivanja drva, te se ploče jednostavno poravnaju preko dva komada drva na spoju i zakucaju na mjesto (pomoću drvenog bloka između ploče i čekića) kako bi se zupci ugradili u drvo. Ove su ploče dizajnirane samo za nestrukturalne primjene i nisu predviđene za nosivost.
Glavni proizvodi naše tvrtke uključuju kape za za stupove, rešetkaste ploče, Kutne zagrade ,vješalice,armaturne nosače i kape, stezaljke i vješalice za cijevi, trake od nehrđajućeg čelika, šiljke za ptice i proizvode za kontrolu itd. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas.

 

  • Prethodna:
  • Sljedeća:

  • Vrijeme objave: 20. svibnja 2022