Nā Papa Hoʻoponopono Nakinaki Paʻa

Nā Papa Hoʻoponopono Nakinaki Paʻa i kapa ʻia ʻo truss connector plate , a i ʻole gang plate, he ʻano kaula. ʻO nā pā pahu he mau papa metala māmā i hoʻohana ʻia no ka hoʻopili ʻana i nā pahu lāʻau māmā i hana mua ʻia. Hana ʻia lākou ma ke kuʻi ʻana i ke kila kila e hana ai i nā niho ma kekahi ʻaoʻao. Hoʻokomo ʻia nā niho i loko a paʻa i nā ʻāpana lāʻau i ka pā a me kekahi.

pā kui
He mea maʻalahi a wikiwiki nā Papa Hoʻoponopono Paʻa Paʻa no ka hoʻohui ʻana i ʻelua lālā lāʻau. Me ka ʻole o ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻopaʻa a i ʻole ka ʻike ʻana i ka lāʻau, ua hoʻopili wale ʻia kēia mau papa ma luna o nā ʻāpana lāʻau ʻelua ma ka hui ʻana, a hoʻopaʻa ʻia i kahi (me ka hoʻohana ʻana i kahi poloka lāʻau ma waena o ka pā a me ka hāmare) e hoʻopili ai i nā ʻaoʻao i loko o ka lāʻau. Hoʻolālā ʻia kēia mau papa no nā noi hana ʻole wale nō a ʻaʻole i helu ʻia ka ukana.
ʻO kā mākou hui huahana nui nā kia pā , Truss Plates, Paʻa kihi kihi kihi ,Joist Hangers ,Rebar Supports and Caps, Pipe Clamps and Hangers, Stainless Steel Banding Straps, Bird Spikes and Control Products etc. Inā he nīnau kāu, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.

 

  • Previous:
  • Next:

  • Ka manawa hoʻouna: Mei-20-2022