Што е стол за поддршка

Rebar support chair is strong, bearable, not easy to damage, low construction cost, labor saving and time saving, and also has seismic effect. In reinforced concrete members,it is one of the indispensable work pieces, especially the cantilever board, such as balcony, awning, and the steel bar under force is suspended on the upper part.

Работниците мора да работат на лизгање на лицето, лесно да се присили челичната шипка изгазена подолу и да го изгубат ефектот на затегнување, од ова се предизвикани безброј балкони од дожд, крошна на крошна, кои се со цел да се пробие, со цел да се обезбеди квалитет на конструктивната компонента на кантите, улогата на столот за поддршка на алармот не може да биде игнорирана, изградбата во конзолниот дел од коренот со мат на пластичното столче, така што стресното надолжно засилување е стабилно, нема да се појави квалитетна несреќа.

Слично на тоа, во плочи-леќи на лице место, на горните потпори лебдат многу челични шипки, а позицијата на овие челични шипки го одредува капацитетот на лежиштето на способноста на членовите, и да се обезбеди положбата на горните надолжни шипки, сите се потпираат за изградба на амортизирана столица и фиксна, може да се види дека малата зграда, арматура за поддршка, игра важна улога во горниот дел од колоната.

rebar chair

Rebar chair is used easily and constant to maintain rebar and cord mesh in buidling assignment, you can snap rebar or wire mesh into the hollow clamps without delay with saving tie wires. Accurate load capability can permit concrete pouring applicance and those paintings at the rebar grids. Surroundings protecting and recycled performance with out corrosion and rust is greater famous in constructing works now .

Пластична преграда за бетонски подршка се користи за да им помогне на арматурните душеци или кафези на фаворизираните височини со цел да се добие соодветно покривање на бетонот и да се зголеми добивката на армиран метал.

Пластичното столче за преграда се состои од трајна не-кородирачка пластика со прекумерна густина која е и робусна и лесна. Нашите структури на столбови не можат да формираат трговија и можат да обезбедат униформа бетонска обвивка.

Пластично преградно столче за бетонска подршка може да се користи при работа со навалување и плочи. Тие се цврсти и економични. Системот за прицврстување на столбот за навртки е силен и разноврсен.

 

  • Претходно:
  • Следно:

  • Време на објавување: декември-17-2019 година